Καθαρισμός  Δοντιών 

 

Ο Καθαρισμός Δοντιών στον οδοντίατρο πρέπει να γίνεται τακτικά ,σε διαστήματα που μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή και την κατάσταση της στοματικής του υγείας ,  όμως συνήθως αυτό απαιτείται δύο φορές τον χρόνο.Όταν δεν καθαρίζονται σωστά τα δόντια, δεν απομακρύνεται η Οδοντική Πλάκα και τα μικρόβια που υπάρχουν κολλημένα επάνω στις επιφάbrushing techniqueνειες των δοντιών παράγουν ουσίες , ένζυμα , οι οποίες ερεθίζουν και διαλύουν τα ούλα. Στο οδοντιατρείο Σαράντης Α. Τσιρτσίδης στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τον Καθαρισμό Δοντιών σας δείχνουμε ,σε βίντεο και πρακτικά στο στόμα σας ,τον σωστό τρόπο βουρτσίσματος και την χρήση νήματος που μαζί με την σωστή διατροφή αποτελούν τα θεμέλια της σωστής στοματικής υγιεινής . Κατά τη διάρκεια του Καθαρισμού γίνεται ταυτόχρονα και ένας λεπτομερής  γενικός έλεγχος ολόκληρης της στοματικής σας κοιλότητας ,των ούλων κα
ι των δοντιών σας καθώς και των παλαιών αποκαταστάσεων που τυχόν έχετε στο στόμα σας για να διαπιστωθούν και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα .

Ακόμη και αν δεν έχετε καθόλου πόνο ή άλλα συμπτώματα , είναι σημαντικό να κάνετε ένα  τακτικό προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο.   Τα νοσήματα των δοντιών και του στόματος είναι ευκολότερο να αντιμετωπισθούν όταν γίνεται έγκαιρη διάγνωση ,πριν να εμφανισθεί οποιοδήποτε σύμπτωμα .

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :

             7 Βασικοί Λόγοι για να προγραμματίσετε Τώρα ένα Καθαρισμό Δοντιών