Όψεις  Πορσελάνης – Συνθετικής Ρητίνης

Οι Όψεις Δοντιών   χρησιμεύουν για να αλλάξουμε το σχήμα , το μέγεθος , το χρώμα μεμονομένων δοντιών , να κλείσουμε κάποια διαστήματα ανάμεσα στα δόντια και να ”κτίσουμε” δόντια που έχουν intraorall.0020σπάσει με στόχο ένα όμορφο και υγειές χαμόγελο.

Υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για αυτό τον σκοπό είναι τα σύγχρονα Ολοκεραμικά Υλικά τα οποία κατασκευάζονται στο εργαστήριο και έχουν εξαιρετική αισθητική ώστε να προσομοιάζουν με το φυσικό δόντι ,καθώς και οι σύγχρονες Συνθετικές Ρητίνες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή όψεων σε μία συνεδρία .

Ολοκεραμικές Στεφάνες 

 

Οι Ολοκεραμικές Στεφάνες Δοντιών  ( κορώνες δοντιών )  αποτελούνται μόνο από κεραμικό υλικό (πορσελάνη ) .Στο οδοντιατρείο Σαράντης Α. Τσιρτσίδης στηνΑλεξανδρούπολη χρησιμοποιούνται για την καταlithium_disilikatσκευή τους  τα πιο σύγχρονα και ανθεκτικά ολοκεραμικά υλιips-emax-logoκά  όπως το Emax ή συνδυασμός πορσελάνης με   Ζιρκόνιο ,σε συνεργασία με εξειδικευμένα οδοντοτεχνικά εργαστήρια .Έχουν εξαιρετική οπτική συμπεριφορά και ανώτερη αισθητική λόγω της απουσίας μετάλλου στο εσωτερικό τους ,προσφέροντας έτσι αόρατες αποκαταστάσεις με διαφάνεια όμοια με αυτή του φυσικού δοντιού. Είναι διαθέσιμα σε διαφορετικούς βαθμούς διαφάνειας, εξασφαλίζοντας ένα μέγιστο επίπεδο αισθητικής – αλλά δεδομένης  και της υψηλής αντοχής τους , τα κεραμικά διπυριτικού λιθίου IPS e.max μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα ενδείξεων.