Λεύκανση Δοντιών

οδοντιατροι αλεξανδρουπολη 

       Η Λευκανση Δοντιων αποτελεί το πιο απλό και συντηρητικό  βήμα Αισθητικής Οδοντιατρικής, χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις στους ιστούς των δοντιών, για την βελτίωση  του χρώματος των δοντιών σας.

 Η Λεύκανση Δοντιών είναι μία Οδοντιατρική Πράξη η οποία, όταν γίνεται μετά από μία σωστή και ολοκληρωμένη εξέταση  είναι μια απλή και ασφαλής τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε γρήγορα την βελτίωση του χρώματος των δοντιών.Στο Οδοντιατρείο Σαράντης Α. Τσιρτσίδης στην Αλεξανδρούπολη η  Λεύκανση Δοντιών είναι μια διαδικασία όπου χρησιμοποιούμε ειδικά εγκεκριμένα  σκευάσματα  για να λευκάνουμε τα δόντια. Με την μέθοδο αυτή μπορούμε είτε να αφαιρέσουμε χρωστικές των δοντιών σας, είτε να δώσουμε συνολικά στα δόντια σας  λευκότερη απόχρωση. Οι χρωστικές στο σμάλτο (Αδαμαντίνη) των δοντιών μπορεί να προέρχονται από ορισμένα φάρμακα, από διάφορες τροφές και ροφήματα (καφές, τσάι,αλκοόλ ) και το κάπνισμα. Επίσης η δυσχρωμία των δοντιών μπορεί να είναι κληρονομική ή απλά λόγω ηλικίας .

Οδοντίατρος Αλεξανδρούπολη Σαράντης Α. Τσιρτσίδης

      Η Λεύκανση Δοντιών μπορεί να γίνει σε μία ή περισσότερες συνεδρίες 45 λεπτών, στο ιατρείο,ανάλογα με την κατάσταση των δοντιών σας, ή σε συνδυασμό με ειδικούς Νάρθηκες Λεύκανσης και στο σπίτι, πάντα με την επίβλεψη και την καθοδήγηση του οδοντίατρου. Πρίν την Λεύκανση Δοντιών είναι απαραίτητος πάντα ένας σχολαστικός οδοντιατρικός έλεγχος για διαπιστωθεί εάν τα ούλα και τα δόντια σας  είναι σε καλή κατάσταση και είναι πράγματι κατάλληλα ώστε να πραγματοποιηθεί η Λεύκανση, όπως επίσης πρέπει να προηγηθεί και ένας Καθαρισμός Δοντιών.Για την Λεύκανση στο σπίτι,κατασκευάζουμε στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο ειδικούς Νάρθηκες Λεύκανσης επάνω στο αποτύπωμα των δοντιών σας που έχουμε πάρει και σας προμηθεύουμε με το κατάλληλο εγκεκριμένο λευκαντικό μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες. Η Λεύκανση στο σπίτι μπορεί να διαρκέσει από δύο έως τέσσερις εβδομάδες ,ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την κατάσταση των δοντιών σας που επιβλέπει πάντα ο οδοντίατρος.Η Λεύκανση  μία ασφαλής Οδοντιατρική Πράξη και απαιτείται να γίνεται πάντοτε, όπως και οποιαδήποτε οδοντιατρική εργασία, από τον Οδοντίατρο στο Οδοντιατρείο ώστε   να εξασφαλισθούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες στην διαδικασία για να έχετε το ασφαλές και σωστό αποτέλεσμα .

Η σωστή Λεύκανση βασίζεται στο να κατασκευαστούν σωστά οι ατομικοί Νάρθηκες Λεύκανσης από τον οδοντίατρο και το εργαστήριο ώστε να έχουν άψογη εφαρμογή σε αντίθεση με υλικά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες εταιρείες για να  φτιάξετε μόνοι σας νάρθηκες, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα ούλα ή και στα δόντια σας .Χρησιμοποιώντας άλλα υλικά και μεθόδους του εμπορίου χωρίς την επίβλεψη και τις ειδικές γνώσεις του οδοντίατρου, δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ή μπορεί να κινδυνέψετε από παρενέργειες και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όπως η αφυδάτωση των δοντιών που θα οδηγήσει σε μία αφύσικη εμφάνιση με αντιαισθητικό αποτέλεσμα.