Βελτίωση Χαμόγελου υποβοηθούμενη από την Ψηφιακή Τεχνολογία , Smile Design Digital 

οδοντίατρος Αλεξανδρούπολη 

 

    Η Ψηφιακή Τεχνολογία εισβάλλει πλέον με ταχύτατους ρυθμούς στην  οδοντιατρική πράξη. Η σύγχρονη Αισθητική Οδοντιατρική ενσωματώνει και χρησιμοποιεί με απλό τρόπο  ,στην καθημερινή πράξη ,την  Ψηφιακή Τεχνολογία για να προσφέρει στον κάθε ασθενή μία ολοκληρωμένη Βελτίωση  Χαμόγελου και Προσώπου  ακολουθώντας μία σειρά από σταθερές και προβλέψιμες διαδικασίες .

      Στο οδοντιατρείο Σαράντης Α.Τσιρτσίδης  στην Αλεξανδρούπολη χρηDSC_5332 2σιμοποιούμε τις δυνατότητες της Ψηφιακής Τεχνολογίας για να επιτύχουμε το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό  αποτέλεσμα προς όφελος πάντα του ασθενή. Σε κάθε εργασία επανορθωτικής οδοντιατρικήςπαίρνουμε αρχικές φωτογραφίες με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουμε για την οδοντιατρική φωτογράφηση και επίσης παίρνονται αποτυπώματα για να κατασκευασθούν γύψινα ομοιώματα των δοντιών σας. Στη συνέχεια αυτές οι φωτογραφίες ενσωματώνονται σε ειδικό πρόγραμμα Αισθητικής Ανάλυσης του προσώπου και των δοντιών, στον υπολογιστή, όπου και αναγνωρίζονται και μελετούνται  καλύτερα και ευκολότερα τα υπάρχοντα προβλήματα .Γίνεται συζήτηση με τον ασθενή και το οδοντοτεχνικό εργαστήριο ( εάν κρίνεται απαραίτητο ) και αφού γίνουν οι κατάλληλες μετρήσεις στον υπολογιστή γίνεται ο σχεδιασμός για την προτεινόμενη λύση όπου θα  ενσωματωθούν όλες οι αρχές της κλασσικής Αισθητικής Ανάλυσης του προσώπου και της Αισθητικής Οδοντιατρικής. Σε αυτό το στάδιο υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μία ”προσομοίωση” (mock up ), να  κατασκευασθεί στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο δηλαδή μία προσωρινή εργασία η οποία θα μοιάζει με το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε χωρίς ακόμη να πειράξουμε ή να τροχίσουμε τα δόντια που υπάρχουν στο στόμα , για να δούμε εάν είμαστε ικανοποιημένοι  εμείς και ο ασθενής με το αποτέλεσμα . Όταν καταλήξουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε τότε και μόνο προχωρούμε στην μόνιμη παρέμβαση μέσα στο στόμα .

Έτσι ο Ψηφιακά Υποβοηθούμενος Σχεδιασμός  του Χαμόγελου (Smile Design Digital ) βοηθάει στην καλύτερη συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ του οδοντιάτρου , του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου και του ασθενή  για την επίτευξη πάντα του καλύτερου Βιολογικού , Λειτουργικού και Αισθητικού αποτελέσματος για τον κάθε ασθενή.