Προσθετική Οδοντιατρική

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

         Γιατί πρέπει να αντικαταστήσετε τα δόντια που σας λείπουν ;

 

Όλα τα δόντια έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο μέσα στο στόμα . Από τα δόντια , με την μάσηση , ξεκινάει η πέψη των τροφών για να πάρει ο οργανισμός όλα τα θρεπτικά συστατικά , τα δόντια βοηθάνε στην καθαρή και σωστή ομιλία και επίσης αποτελούν το κέντρο του χαμόγελου .

 Κάθε δόντι  που λείπει από το στόμα σας μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή σας ζωή .Ακόμη και αν πρόκειτmissing toothαι για κάποιο από τα πίσω δόντια σας που δεν φαίνεται εξωτερικά στην αρχή , με τον χρόνο μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σας με την δημιουργία ρυτίδων και ενός γηρασμένου προσωπείου , την αυτοπεποίθησή σας , την στοματική και γενική σας υγεία .Κάθε δ Μία Οδοντιατρική Προσθετική Εργασία στο στόμα σας , δηλαδή η αντικατάσταση των δοντιών που σας λείπουν ,έγκαιρα , μπορεί να να σας προστατέψει από επιπλοκές στα υγιή δόντια που παραμένουν στο στόμα σας.

Όταν αποκαταστήσετε με μια προσθετική εργασία( Γέφυρα-Στεφάνη ) τα δόντια που σας λείπουν ή είναι κατεστραμμένα , μπορείτε

  • να αποκτήσετε ξανά την κανονική σας λειτουργική ικανότητα μάσησης και να απολαμβάνετε τις τροφές που επιθυμείτε
  • να αποφύγετε ή να διορθώσετε ημικρανίες που μπορεί να έχετε επειδή τα υγιή δόντια που παρέμειναν στο στόμα σας δεν κλείνουν σωστά μεταξύ τους και δημιουργούν προβλήματα στην ένωση της άνω και της κάτω γνάθου και στους μύες του προσώπου.
  • να φτιάξετε αισθητικά την εμφάνισή σας και το πρόσωπό σας που μπορεί να έχει επηρεασθεί από τα δόντια που λείπουν
  • να προλάβετε την μετακίνηση των υπόλοιπων υγιών δοντιών που έχουν παραμείνει στο στόμα σας
  • να προλάβετε και να σώσετε δόντια τα οποία μπορεί να είναι απονευρωμένα και κινδυνεύουν με κατάγματα

Στο οδοντιατρείο Σαράντης Α. Τσιρτσίδης στην Αλεξανδρούπολη κατά την αρχική σας επίσκεψη κάνουμε μία αρχική εκτίμηση σχετικά με την κατάσταση των δοντιών σας , και μαζί με τις κατάλληλες ακτινογραφίες και τα γύψινα αντίγραφα από το στόμα σας που κατασκευάζουμε , σας προτείνουμε το είδους της Προσθετικής Αποκατάστασης που σας ταιριάζει στις ανάγκες σας .

 Γέφυρες -Στεφάνες Πορσελάνης 

Εμφυτεύματα Δοντιών

Τεχνητές Οδοντοστοιχίες ( Μασέλα , Βιτάλιο )

 

ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑς