7 Βασικοί Λόγοι για να προγραμματίσετε Τώρα ένα Καθαρισμό Δοντιών

Sarantis A. Tsirts;idis

 1. Για να προλάβετε τις βλάβες των δοντιών και των ούλων σας σε πρώιμο στάδιο. Με μία σωστή οδοντιατρική εξέταση εντοπίζονται στα αρχικά τους στάδια βλάβες σε δόντια σας οι οποίες δεν είναι ορατές σε εσάς και οι οποίες μπορούν εύκολα να θεραπευθούν. Διαφορετικά οι βλάβες αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε επώδυνες καταστάσεις,οδοντικά αποστήματα ,απονευρώσεις ακόμα και σε απώλεια δοντιών.
 2.  Για την πρόληψη της Ουλίτιδας και της Περιοδοντίτιδας
  Η Ουλίτιδα είναι μια φλεγμονή που κάνει τα ούλα, που στηρίζουν τα δόντια σας, να αιμορραγούν.Εάν δεν θεραπευτεί έγκαιρα θα προχωρήσει στο επόμενο και πιο σοβαρό στάδιο που είναι η Περιοδοντίτιδα και μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή οστού και στην απώλεια των δοντιών σας.Με τον καθαρισμό δοντιών θα σας δείξουμε πρακτικά και σε βίντεο ποιός είναι ο σωστός τρόπος βουρτσίσματος και χρήσης του νήματος και των άλλων μέσων για να προλάβετε τις ασθένειες των ούλων .
 3.  Για  να  διατηρήσετε  και  να  βελτιώσετε  την  Γενική  σας  Υγεία . Το στόμα και η γλώσσα είναι ο καθρέφτης της υγείας όλου του σώματος.Μια σειρά από συστηματικές ,γενικές ασθένειες ,εμφανίζουν τα πρώτα τους σημάδια στην στοματική κοιλότητα ενώ υπάρχουν ενδείξεις πως τα μικρόβια της οδοντικής πλάκας μπορούν να προκαλέσουν συστηματική βακτηριακή φλεγμονή που μπορεί να συσχετίζεται ακόμη και με έμφραγμα του μυοκαρδίου.
 4.  Για να προλάβετε την κακοσμία του στόματος
  Επιστημονικές έρευνες δείχνουν πως 85% ανθρώπων που έχουν συστηματική κακοσμία στόματος , έχουν κάποιο οδοντικό πρόβλημα που είναι υπεύθυνο.Η οδοντιατρική επίσκεψη είναι απαραίτητη για να σιγουρευτείτε πως εφαρμόζετε σωστά τους κανόνες της στοματικής υγιεινής που είναι το κλειδί για την πρόληψη της στοματικής κακοσμίας.
 5.  Για να έχετε ένα λαμπερό λευκό χαμόγελο
  Με τον τακτικό καθαρισμό δοντιών αφαιρούμε τις χρωστικές από το κάπνισμα,τον καφέ , το τσάι ενώ θεραπεύεται και η αιμορραγία των ούλων χαρίζοντάς σας ένα υγιές ,φυσικό ,όμορφο χαμόγελο που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και προστατεύει την υγεία σας .
 6.  Για  να εξεταστείτε  για πιθανά ύποπτα σημεία καρκίνου του  στόματος ειδικά εάν είστε καπνιστές ή πίνετε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ .Η  σωστή, απλή, οδοντιατρική  εξέταση  και  ο  καθαρισμός δοντιών σε  τακτά  χρονικά  διαστήματα  μπορούν  να  διαδραματίσουν  σημαντικό  ρόλο  στην  ανίχνευση   πρώιμων προκαρκινικών σταδίων  του  καρκίνου  του  στόματος  ο  οποίος  έχει  υψηλά  ποσοστά  θεραπείας  όταν  γίνει  πρώιμη  διάγνωση.
 7. Για να εξοικονομήσετε χρήματα από μεγάλες και δυστυχώς δαπανηρές ,οδοντοπροσθετικές εργασίες που πιθανά να χρειαστείτε εάν αμελήσετε να, επιδιορθώσετε έγκαιρα τις μικρές  βλάβες στους οδοντικούς ιστούς και να θεραπεύσετε την Ουλίτιδα , με αποτέλεσμα να χάσετε κάποια ή όλα τα δόντια σας .   https://www.google.com/search?authuser=4&sxsrf=ACYBGNSDVbcMUjoVdXRkCEAD6waPGD6IgA%3A1570605269172&source=hp&ei=1YidXerYB6jikgXvvZGgAw&q=tsirtsidhs+saranths&oq=&gs_l=psy-ab.1.0.35i362i39.0.0..7587…0.0..0.555.555.5-1……0……gws-wiz…..1.FXwi7hNlQ7s